Az álláshirdetés írás is olyan, mint az online társkeresés

Olvasási idő 2 perc

Igen, jól olvasod!

Miért is lenne más?

Ott is meg kell határozni, hogy ki-kit keres, miért is, milyen a tulajdonsága, egyéb adatokat is meg lehet adni, mi a végzettsége, (mekkora a fizetése) …

Ha valaki ezt megtervezi, akkor már sokkal jobban látja a másik fél, hogy kicsoda az, aki társat keres.

Egyébként a legjobb álláshirdetések a frappáns, lényeges és minél több információt tartalmazók. Társkeresés esetében ez főleg férfiaknál szükséges, a nőknek elég néha csak pár kép, azonban sokszor ők adnak meg több információt.

Az álláshirdetés írás és a netes társkeresésben semmi eltérő nincs, mindkettőt meg kell tervezni

Manapság a „mindent gyorsan” korszakában élünk, de aki csak kiteszi a kockahasas képet, meg az autóját, találni fog valakit, csak hát olyat, és kérdéses ideig… Ő nem tervezte meg, inkább szerencséje van a sok kondi által.

Így aki feltesz egy képet, meg két soros leírást, az a szerencsében bízhat. Ilyen esetekben amúgy is sokszor a szerencsén múlik, ám a tervezést itt is be lehet iktatni.

Fel kell készülni, meg kell tervezni!

Valahol rá kell találnod az egyensúlyra!

Ha csak készítenél pár fotót, meg írsz néhány sort, aztán majd lesz valahogy, az sem az álláshirdetésben, sem az online társkeresésben nem működik. Miért is működne?

Tudtad, hogy már arra is vannak specialisták, akik kifejezettem társkeresésre készítenek fotót és felkészítik az embert? A randiguru sem valótlan dolog, itt mászkálnak köztünk Magyarországon.

Ugyanúgy megvan a felkészülés azoknál is, akik állásra jelentkeznek.

És a cégeknél ez hol van?! Sokszor látni a pár soros hirdetést, általános szavakkal. Többen írnak valami hirdetésnek nevezhetőt, majd csak jelentkezik valaki…

Egy kicsit „páváskodni” is lehet

Kiemelni adott dolgokat, megmutatni miért más valaki.

Némi felkészültséggel minden megoldható.

Itt a megoldás a cégek számára is!

A módszer segít felkészülni, hogy megtaláld álom munkaerődet.

Azt a munkaerőt, akiben jó és rossz időben egyaránt megbízhatsz, motivált, tanul, a cégeddel együtt fejlődik, figyel a vállalat érdekeire. Végül, de nem utolsó sorban még profitot is termel, és nem hagy el az első jobb ajánlat esetén.

Ui.:

Amit minden férfitársam vigyen magával!

A világ legjobb ismerkedő mondata következik.

Egy nagy mosoly, menj oda és mondd, hogy:

– Szia!

A többi pedig majd jön magától.

Csilinkó Ádám
Számos ország multinacionális projektjében vettem már részt, de az igazi szakmai és önismereti gyorsítósáv Japánban ért el, ahol 2 évig tevékenyen dolgoztam, mint projektvezető. Itt tapasztaltam meg igazán, hogy mennyire fontosak más tényezők is a módszertanok ismeretén kívül, mint mondjuk a kooperáció. Ismerj meg jobban a rólunk oldalon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket Facebookon!

2,876RajongókTetszik

Projekttudástár véletlenszerűen