Karrier-tanácsadás

Munkát akarsz találni? Be akarsz kerülni a vágyott céghez? Sosem jeleznek vissza a jelentkezésedre? Már túl sok időt elvesztegettél?

Ne érd be kevesebbel, segítünk kimászni a szorult helyzetből és megszerezni a kívánt állást, vagy épp előbbre jutni!
Nem Te vagy az egyedüli, akinek nem jön össze az állásinterjú, vagy épp visszajelzést sem kap, holott már száz helyre elküldted a jelentkezésed. Hidd el mi is átéltük ezt, és az ügyfeleink is. Majd felmerül a kérdés: “Mit csinálok rosszul?”
De ugyanez megvizsgálható, ha nincs előrébb jutás a karriert nézve.
Neked alakulhat másképp is!

Ne hagyd, hogy az álláskereséssel járó frusztráció sakkban tartson!
Ezentúl jó közérzettel és megújulással pályázhatod meg a kívánt pozíciót!
Kukába az eredményt nem hozó önéletrajzokkal! Adunk komplett önéletrajz mintákat, amivel könnyedén testre szabhatod a magadét, majd konzultálunk online, hogy végre bekerülhess a vágyott céghez.

Nem hagyunk egyedül akkor sem, ha felturbóznád megrekedt karrieredet!

A kezedben lesz egy olyan tudás, stratégia, ami a jövőbeli munkakeresésedet meglehetősen megkönnyíti.
Már nem gondolsz olyan stresszesen a feladatra, hiszen a karrier-tanácsadás által új, hatékonyabb köntöst nyer pályázati anyagod.

Sokan vagyunk, akik átélték már ugyanezt az álláskeresési mizériát. Jelentkezés, várakozás, majd semmi...
Kezdetben minden ügyfelünket összeköti ez a probléma, de a karrier gyorsítósávunkkal elvágják ezt.

Ezeket a témákat boncolgatjuk az online konzultáció alatt:

  • Komplett terv kidolgozása, hogy bekerülj az új munkahelyre
  • Pályázati anyagod átnézése, kiértékelése, feltuningolása, a nyerő önéletrajzod megfogalmazása
  • Merre is haladj tovább a karriered során, vagy ha pályát váltanál
  • Állásinterjú-felkészülés, várható kérdések felvázolása, továbbá megtudod, hogy a bértárgyalás alatt mire számíts, mit válaszolj
  • Külföldi munkára való kijutás, stratégiaalkotás

Pálykezdőként óriási segítséget nyújtott az önéletrajz minta és a konzultáción való felkészítés, hiszen még semmilyen rutinom nem volt az interjúzásban. A neten egy halom mintát találtam ingyen, de azokat nem tudtam szerkeszteni, és a forrásuk sem volt valami meggyőző. Egy volt szaktársam ajánlotta a projektállásokat, amúgy is projektkoordinátorként szerettem volna elhelyezkedni egy cégnél. Sikerült egy ütős önéletrajzot létrehozni, ami kiemeli erősségeimet és alkalmasságomat. Jelenleg is annál a cégnél dolgozom, ahova be szerettem volna jutni. (S. Júlia, 23)

Az előző cégnél lejárt a határozott idejű szerződésem, szóval már érett, hogy ismét állást kell keresnem. Azt gondoltam simán menni fog, tudom én hogy megy ez… De nem igazán jártam sikerrel. Például egy bértárgyaláson nem akarták megadni a kívánt bért, és akkor még nem tudtam, hogy hogyan lehetne profin kezelni ezt, és végül felém billenteni a mérleget. Felvettem a kapcsolatot, és most már tudom, hogyan érvényesítsem érdekeimet. (K. Arnold, 28)

52 évesen kényszerültem új munkát keresni. Egész életemben egy helyen dolgoztam, szóval amit anno írtam önéletrajzot, az mára teljesen elavult lett. Fogalmam sem volt, hogy mi a módi mostanság, de hónapokat sem akartam elveszíteni, így úgy döntöttem tanácsadást kérek. Tanulmányoztam a kapott anyagot, és rengeteg hasznos tanácsot kaptam. Alig hittem el, amikor 7 elküldött önéletrajzból 5-re visszajeleztek, és behívtak interjúkra. (N. Marianna, 52)

Ezeket kapod a konzultáció mellett:

  • Önéletrajz csekklista
  • Komplett leírás, hogy mi szerint haladj végig
  • Önéletrajz minták (angolul és németül is)
  • Hol keress állást a nagy állásportálokon kívül
  • Mennyi fizetést tudsz elkérni, mennyi az ipari átlag, és hol nézz utána

Nincs többé frusztráció és “én már kiégek ebben” érzés. Engedd meg magadnak, hogy segítséget kérj és változtass a dolgokon! Mondhatod, hogy vársz még vele, de akkor kihagyod azt, hogy egy helyen megkapj mindent A-tól Z-ig.

Van időd ilyesmire? Mert ha önállóan szeretnéd mindezt megtanulni és kitapasztalni, akkor sokra lesz szükséged. Ha gyors változást akarsz, fordulj hozzánk!

100% garancia

Ha nincs 60 napig semmi eredmény, semmi előrelépés, akkor visszakapod egy az egyben a befizetett összeget.

Kihagyod? Ez is egy döntés… De biztos vállalod a következményét, hogy lemondasz egy karrier és önéletrajz gyorsítósávról?

Gyik: gyakran ismételt kérdések

Van még pár kérdésem. Hogyan tudlak elérni?
Küldj egy e-mailt az adam.csilinko@projektallasok.hu e-mail címre vagy hívj a +36 70 977 3898-as telefonszámon!
Mennyi ideig tart a konzultáció?
Attól függ mit kell átbeszélnünk, mi a célod. 4-5 óra átlagban elég szokott lenni, de ha szükséges, akkor felosztjuk és többször is beszélünk.
Már láttam az oldalon az önéletrajz mintákat. Azzal már elboldogulok. Az még csak a jéghegy csúcsa. Lézerpontosan érdemes átbeszélnünk a dolgokat, hogy eljuss a kívánt helyre.
Milyen iparágban tudunk konzultálni?
Bármelyikben, mivel mindegyiknél szinte ugyanúgy működik minden. A vállalkozók is azt mondják, hogy az businessem más, pedig nem. Egyféle, bevált módszertant kell alkalmazni.
Tipliznék külföldre, akkor is működik?
Naná! Nekem aztán elhiheted! (Megjártam pár országot.) Sőt, ha német területre mennél, akkor még németül is át tudjuk beszélni a dolgokat, valamint interjút is tudunk németül szimulálni.
Hogyan fogunk találkozni?
Többnyire Zoomon vagy Skypon, de ha gondolod találkozhatunk személyesen is.
Mennyibe fog kerülni?
Vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük. A konzultáció díja függ attól, hogy miről és mennyi ideig célszerű beszélnünk.