Ki is kérdezett tőled?

Ha szemfüles voltál, ezekkel már nagyjából találkozhattál a könyvet bemutató, vagy a rólunk oldalon, de hátha elkalandozott a figyelmed, így azért érdemes elismételni itt is.
Csilinkó Ádám vagyok, gépészmérnökként végeztem, de már az egyetem alatt sem tétlenkedtem. Számos projektmunkában vettem részt, például a csapatommal megnyertük a Shell Eco marathont, ahol napelemes autót fejlesztettünk.
Majd a nagy világba kilépve, az autóiparba pedig be, projektmérnökként részt vettem egy komplett gyár megépítésében az elejétől a végéig, majd egyre előrébb haladva karrier utamon fejlesztési projekteket vezetettem.
Aztán újabb vizekre evezve évekig dolgoztam a projektek világában Ausztriában és Németországban.
Végül az igazi szakmai és önismereti gyorsítósáv Japánban ért el, ahol 2 évig munkálkodtam, mint projektvezető. Itt tapasztaltam meg igazán, hogy mennyire fontosak más tényezők is a módszertanok ismeretén kívül.
Mikor visszatértem Magyarországra, létrehoztam az oldalt. Kutattam a módját, hogy milyen az ütős önéletrajz ami működik, és ami által behívnak Téged az állásinterjúra.
Most már annyi információt összegyűjtöttem, amivel sok embernek segítettem és a visszajelzések is pozitívak, ahogy összefoglaltam a gondolataimat az önéletrajz írással kapcsolatban.
Ha megfogadod azokat, amiket válaszként küldök e-mailben, akkor már jó eséllyel kitűnhetsz a tömegből.